Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензинова помпа?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бензинова помпа?

Искам да питам това ли е "входа" за достигане на бензиновата помпа, и прочеето към нея? (това е под задната седалка)
    Днеска си играх да свалям седалките- задните, ей така да видя какво има отдолу, пък и да ги позаплакна малко, а и понеже мисля че за глъхненето сутрин на студено проблема е в налягането на бензина което трябва при първи удобен случай да замеря, и видях че това капаче не може да е друго, освен за бензиновата помпа....
    Ако някой знае и подробности за свалянето и ще е още по добре......
    Attached Files
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

колега за тази капачка незнам как се сваля,но ако може да те попитам как се свалят седалките че и моите са за пране
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Ми хамалогия си е малко - долната част на задните са закачени за облегалките - първо отвиваш с шестограм долните - в предната им част има два шестограма - после махаш оглавниците на задните, облегалката е закачена с нещо като 4 куки за гърба на багажника, вдига се нагоре за да се откачи - добре ще е да ги виждаш откъм багажника за да виждаш какво правиш - после с вдигане и пускатне откачаш долната седалка от долната част на облегалката
      Малко сложно ти го обясних, но това е положението.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Точно това е капака за бензиновата помпа. Развиваш четирите болта, виждат се на снимката в края, другите два се падат в багажника на колата..., отдолуъ има пластмасов капак, който се развива, като на бидон хахаха. Откачаш буксата и издърпваш помпата нагоре, направо си я вадиш и това е всичко .....
        Тази кола за сега е само в сърцето ми, все още не мога да стигна до пътя.....

Alfa Romeo 2.0 TS 98г

Comment

Working...
        X